Jobb och studentprogram på CERN

CERN är en av de forskningsanläggningar som satsar stort på att ta emot studenter och doktorander. Anläggningen har ett brett, intressant utbud av studentprogram som startar ett par gånger om året.

Missa inte att söka!

Se vad som passar dig

Inom Big Science finns massor av möjligheter – både för dig som läser på grundnivå och för dig som kommit längre i din karriär. 

Big Science-anläggningar

Du hittar mer information om CERN och de andra anläggningarnas erbjudanden på deras karriärsidor. Snabbinfo och länk till karriärsidorna här.

CERN Short Term Internship 2023

För dig som vill tillbringa några månader utomlands är en praktik på CERN i Genève ett mycket bra alternativ. CERN erbjuder praktikplatser under 1 – 6 månader. Sök här! Löpande ansökan

Som student ska du hålla koll på olika studentprogram, till exempel CERN:s generösa Technical Student Program.

Några som redan jobbar på CERN

Vad har Marco, Valentina, Jeana, Milosz och Rebecka att säga om sin karriär på CERN. Careers at CERN

CERN – en forskningsanläggning som är som en stad i staden

På CERN finns bank, dagis, postkontor, resebyrå och bibliotek för att inte tala om tillgång till tre restauranger och gratis parkering varje dag. CERN har också många föreningar/klubbar så det finns alltid något att att göra på fritiden. Här hittar du hela listan över CERN-klubbar.

Big Science

Inom Big Science finns massor av möjligheter – både för dig som läser på grundnivå och för dig som kommit längre i din karriär. Var med och skapa framtidens innovationer, redan som student!